Met de glutenvrije pannenkoekenmix van Panash maak je gezonde en heerlijke glutenvrije pannenkoeken. Panash Glutenvrij is gemaakt van havermeel (ook wel havermoutmeel genoemd) en wordt biologisch geteeld.
De volle smaak van havermout komt goed tot zijn recht in deze pannenkoek. De pannenkoek is super vezelrijk en zit vol gezonde vetten en eiwitten en belangrijke vitamines (Vitamine B). En natuurlijk geen toegevoegde suikers en geen onnodige ingrediënten!
Panash pannenkoeken zijn heel eenvoudig te maken met melk en eieren. Of vegan met amandelmelk of sinaasappelsap. Met de inhoud van een blik, kun je ongeveer 16 kleine pannenkoeken bakken.
Inhoud: 400 gram.
Ingrediënten: biologische havermeel glutenvrij
Voedingswaarde per 100 g | |
energie | 1.530 kJ / 365 kcal |
vet | 6,9 g |
waarvan verzagdigd | 1,2 g |
koolhydraten | 56,0 g |
waarvan suikers | 1,3 g |
eiwitten | 14,0 g |
zout | 0 g |
voedingsvezels | 11,0 g |
Probeer ook eens de pannenkoeken als lekker tussendoortje of als snack onderweg!
PUUR PANASH 🌿
- Biologisch gecertificeerd meel
- Geen onnodige ingrediënten
- Geen toegevoegde suikers
- Altijd lekker: smaak voorop!
Wat maakt dat Panash pannenkoeken lekkerder zijn dan andere pannenkoeken? Het belangrijkste is het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten. Alle ingrediënten zijn biologisch. Daarom dat ze ook het SKAL-kwaliteitskeurmerk hebben gekregen.
Ook de kruiden, de groenten en het fruit in de mixen zijn biologisch en van de beste kwaliteit. Ze kiezen er voor een puur product op de markt te zetten, zonder geur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde suikers. De puurheid maakt dat alle ingrediënten vol tot hun recht komen.
Met ingrediënten van de beste kwaliteit, worden vervolgens de mixen samengesteld. Een kwestie van eindeloos testen. In welke verhouding smaakt de pannenkoek het best. Eerst voor de naturel pannenkoeken, en later – nog lastiger – met de unieke smaakcombinaties van groente, fruit en kruiden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.