De winkel

Natuurvol is een webshop maar ook een ‘echte’ winkel.

De winkel is gevestigd in de sfeervolle Friese elfstedenstad Workum aan het mooiste plein van Friesland, de Merk, op nummertje 25. Naast dat de producten te koop zijn in de webshop, is het dus ook mogelijk om producten te kopen in de winkel. Ook kun je jouw bestelling in de webshop doen en dan op komen halen en betalen in de winkel. 

Het assortiment van de winkel is zelfs nog ruimer in vergelijking met de webshop. Veel grote en zware producten (zoals ladders, voederhuisjes, stoelen, tuinaarde, e.d.) zijn niet in de webshop te koop maar wel in de winkel. Ook andere producten waar maar een enkel exemplaar van is, zoals veel handgemaakte unieke producten, zijn alleen te koop in de winkel. De planten voor binnen en buiten zijn ook alleen verkrijgbaar in de winkel.

In de winkel is een heerlijke afdeling met food. Je kunt kiezen uit alle smaken van de Fairtrade Tony’s Chocolonely chocoladerepen. De natuurlijke pindakaas van De Pindakaaswinkel mag je komen proeven en de chocoladepasta van No Sugar Daddies is ook echt een must. De verkoop van biologische zaden en planten voor de tuin maakt het mogelijk om ook je eigen eten te verbouwen.

Alle producten van Natuurvol zijn met een goede, duurzame gedachte. Je ziet dit niet altijd direct aan het product maar de goede gedachte is er altijd! Kom langs in de winkel op de Merk 25 in Workum om alles zelf te bewonderen en het verhaal achter de producten te horen.

Je bent helemaal welkom!