NATUURVOL – DUURZAME LIFESTYLE

Natuurvol is een winkel en webshop met een duurzame insteek. Dit betekent dat alle woon-, tuin- en foodartikelen een achterliggende goede gedachte hebben. De natuur zie je terug in het hele assortiment. Denk hierbij aan materialen zoals hout, bamboe, kurk en geheel natuurlijke ingrediënten bij het food.

De duurzame artikelen voor huis en tuin en ook het food zijn veelal handgemaakt. Dit kan betekenen dat ze lokaal gemaakt zijn door mensen uit de omgeving van Friesland maar ook dat ze verder weg gemaakt zijn in ontwikkelingslanden als het gaat om de Fairtrade producten.

De duurzame gedachte geeft ook aan dat je producten vindt voor je interieur die gerecycled, vintage of geupcycled zijn. Het doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken. Biologische en milieuvriendelijke materialen behoren zeker ook tot het assortiment omdat de natuur bij elk product centraal staat.

Natuurvol heeft een breed duurzaam assortiment. Alles wat natuurlijk is met een goede gedachte, past binnen het duurzame concept. Je kunt terecht voor woon- en tuinaccessoires maar ook planten, biologische zaden en biologische aarde zijn verkrijgbaar. Daarnaast zijn er in het assortiment ook enkele meubels. De afdeling food geeft je de keuze uit chocolade, pindakaas, chocoladepasta, thee, crackers, granola en nog veel meer lekkers. Elke dag wordt de keuze groter!

Natuurvol is verbonden met het hoveniersbedrijf Natuurvol TuinenGezamenlijk hebben de winkel en webshop Natuurvol en het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen dezelfde missie: Een leven vol natuur! Natuurvol Tuinen brengt dit tot stand in de tuin en Natuurvol doet dit in en om het huis.