NATUURVOL – DUURZAME LIFESTYLE

Natuurvol is een winkel en webshop met een duurzame insteek. Dit betekent dat alle woon-, tuin- en foodartikelen een achterliggende goede gedachte hebben. De natuur zie je terug in het hele assortiment. Denk hierbij aan materialen zoals hout, bamboe, kurk en geheel natuurlijke ingrediënten bij het food.

De duurzame artikelen voor huis en tuin en ook het food zijn veelal handgemaakt. Dit kan betekenen dat ze lokaal gemaakt zijn door mensen uit de omgeving van Friesland maar ook dat ze verder weg gemaakt zijn in ontwikkelingslanden als het gaat om de Fairtrade producten.

De duurzame gedachte geeft ook aan dat je producten vindt voor je interieur die gerecycled, vintage of geupcycled zijn. Het doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken. Biologische en milieuvriendelijke materialen behoren zeker ook tot het assortiment omdat de natuur bij elk product centraal staat.

Daarnaast werken we veel met tweedehands producten. We verkopen vintage kleding van nog goede kwaliteit die nog een aantal jaren mee kunnen, en er staat in de winkel een ruimte collectie tweedehands vinyl. Lp’s zijn weer helemaal terug en er is nog veel in omloop, daarom verkopen wij deze tweedehands en meestal origineel.

Natuurvol heeft dus een breed duurzaam assortiment. Alles wat natuurlijk is met een goede gedachte, past binnen het duurzame concept. Welkom in de webshop of in de winkel om al dit moois te ervaren! 

 

NATUURVOL WIJN EN WONEN KERSTPAKKETTEN

Wanneer je onze site bezoekt voor kerstpakketten kun je terecht voor allerlei verschillende NATUURVOL kerstpakketten.
Sinds dit jaar hebben we ook iets nieuws, De Natuurvol Wijn en Wonen Kerstpakketten. Samengesteld met twee andere Workumer bedrijven; By Alberts (wonen) en El Gusto (wijn).
Meer lezen? Klik hier!