Nieuwe aanvulling Marcel’s Green Soap

De lijn van Marcel’s Green Soap is weer uitgebreid met nieuwe items.
Een nieuwe geur wasmiddel en wasverzachter, een nieuwe geur douchegel Γ©n navul zakken voor wasmiddel en douchegel. Vanaf zaterdag 7/5 zijn de nieuwe producten te vinden in de webshop en op de website. In dit artikel alvast een voorproefje!

Marcel komt regelmatig met nieuwe items en geuren uit. Telkens weer zijn ze bezig met het vernieuwen van hun lijn, uiterlijk en duurzaamheid.
Een nieuwe geur wasmiddel en wasverzachter: Perzik en Jasmijn. Wat krijg je als je de zoete geur van perzik combineert met het bloemige parfum van blauwe jasmijn? Voor altijd de zomer in je bol! Met deze geurcombinatie waan jij je na iedere wasbeurt in een mediterrane tuin vol bloeiende fruitbomen. Wie wil dat nu niet? Ook verkrijgbaar in een navulzak net als de geur Vanille & Katoen.

Nu ook verkrijgbaar in de navulzak, de showergel! De geuren Argan & Oudh en Vanille & Cherryblossom kun je nu naast de douchegel flessen nu ook in een navulzak krijgen. Dit scheelt tot 79% aan plastic, hoe mooi is dat?

En over douchegel gesproken, heb jij de nieuwe geur al geprobeerd? Mimosa en Zwarte bes. Mimosa werd door de Egyptenaren gebruikt als symbool van wederopstanding en onsterfelijkheid. In combinatie met de fruitige geur van zwarte bes zorgt deze geurcombinatie ervoor dat je voor altijd fris blijft ruiken!

Shop ze binnenkort in de winkel of online!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
De waardering van www.natuurvol.nl/wonen bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 104 reviews.