Meel van een peulvrucht! Jazeker, je leest het goed. Een ideale glutenvrije en vegan pannenkoekmeel. Eerlijk gezegd is het kikkererwtenmeel niet echt iets nieuws onder de zon. In India worden al eeuwen kikkererwtenmeel pannenkoeken gemaakt, de zogenaamde chilla’s of dosa’s.
En in Zuid-Frankrijk wordt je bij streetfoodtentjes verblijd met socca. Flinterdunne pannenkoekjes die zowel bestrooid met suiker als met zout heerlijk zijn. Meestal wordt het meel gewoon gemixt met water; ideaal voor de veganisten onder ons 😊. Omdat hij goed voedt, is hij ideaal voor alle eetmomenten.
Waarom Kikkererwtenmeel
Kikkererwtenmeel is eiwitrijk en er worden tal van gezondheidsvoordelen aan toegedicht. En natuurlijk geen toegevoegde suikers en geen onnodige ingrediënten! Wij vinden de bijzondere smaak vooral heel erg lekker. Ook als je niet glutenvrij of vegan eet. En we zijn trots dat we hem in ons assortiment hebben kunnen toevoegen.
Let op: het meel is verwerkt in een fabriek waar ook producten met gluten worden verwerkt, daarom is onze kikkererwtenmeel glutenarm, niet glutenvrij.
Inhoud: 400 gram.
Ingrediënten: biologische kikkererwtenmeel.
Allergie-informatie: kan sporen van glutenbevattende granen bevatten. Dit product is daarom niet glutenvrij, maar glutenarm.
Voedingswaarde per 100 g | |
energie | 1.610 kJ / 382 kcal |
vet | 6,3 g |
waarvan verzadigd | 0,4 g |
koolhydraten | 59,9 g |
waarvan suikers | 0 g |
eiwitten | 20,9 g |
zout | 0,06 g |
PUUR PANASH 🌿
- Biologisch meel en glutenarm
- Geen onnodige ingrediënten
- Geen toegevoegde suikers
- Altijd lekker: smaak voorop!
TIP!
- Heel dun gebakken en bestrooid met suiker of zout
- Als wrap met Mexicaanse vulling of restje currysaus
- Belegd met baby spinazie en cherrytomaatjes
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.