Duurzaamheid en ambacht staan centraal. Ze ontwikkelen producten met minder suiker, minder zout en minder vet, waarbij gewerkt wordt met de volle dierlijke varianten vet. Minder suiker betekent voor hen dat er ook echt minder suiker wordt toegevoegd en ze zoveel mogelijk natuurlijke suikers gebruiken.
In hun bakkerij werken bakkers met een gehoorbeperking. Zij bakken de lekkerste koeken zonder klets, want deze bakkers communiceren met gebarentaal!
De Hutten bakkerij is ontstaan door de overname van de bakkerij van Kentalis Compas in september 2015. Het oorspronkelijke doel van Bakkerij Kentalis Compas was om oud-leerlingen en cliënten met gehoorproblemen, die niet aan een reguliere baan kunnen komen, een zinvolle dagbesteding aan te bieden in een aangepaste en prettige werkomgeving. En Hutten staat volledig achter deze doelstelling.
Ingrediënten:
SPELTbloem [TARWE]* (TARWE), Rietsuiker*, Margarine* (Plantaardige oliën* (Palm*, Kokos*, Zonnebloem*), Water, Emulgator: Zonnebloemlecithine, Voedingszuur: Citroenzuur), EI*, Water, Kaneel* 2.0 %, Bakpoeder (MAISzetmeel*, Voedingszuur: Wijnsteenzuur, Rijsmiddel: Natriumcarbonaten), Citroen*, Zeezout. * = Biologisch
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.