Licht pikante knoflookkruiden
Ze zijn pikant, ze zorgen voor sfeer, ze weten van wanten én ze zijn een tikkeltje ordinair. Toch vallen ze bij iedereen in de smaak en als je er eenmaal voor gaat, wil je nooit meer iets anders. Knoflooksletten stinken als knoflook en zijn pikant als chili, precies zoals je ze het liefste ziet. Ze zijn heerlijk bij bijna elk gerecht!
Knoflooksletten is een heerlijk mengsel om garnalen mee te kruiden, te gebruiken in je pasta, over een pizza te strooien, in een soepje te verwerken of maak er licht pittige kruidenboter van zoals je nog nooit hebt geproefd.
Heerlijk om wat pit toe te voegen aan je gerecht; door de knoflook, de chili, de oregano en de tijm is dit een heel veelzijdig mengsel wat je aan elk gerecht kunt toevoegen om het iets meer pit te geven. De knoflook en de chili zijn een perfecte combinatie! Groot voordeel: je handen gaan niet stinken van de verse knoflook.
Lekker bij:
- In pesto of door een dipsaus
- In hartige taart
- Bij kip
- Door pasta
- Voor een homemade kruidenboter
- Door gehakt
- Over een pizza
Deze knoflookkruiden zijn helemaal puur, zonder e-stoffen of veel zout.
Kijk hier voor recepten: https://www.greengypsyspices.com/recepten/
Green Gypsy Spices
Houd jij van lekker, gezond én makkelijk? Man, dan hebben we iets voor je! We snappen hoe het is om veel moeite te doen voor vers en lekker eten. We hebben onze speelse kruidenmixen zo ontwikkeld dat het extreem makkelijk is om ze aan je maaltijd of baksels toe te voegen, zodat jij in no time iets op tafel hebt staan. En ze zijn nog eens 100% puur ook, dus zonder e-stoffen. Wuif vette sausjes en kant-en-klare zooi voor altijd vaarwel.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.