Knip & Eet Biologische Mosterdkers zaden.
Mosterdkers is de meest pittige van alle spruitgroenten, met een uitgesproken mosterd-smaak. Mosterdkers smaakt heerlijk op een broodje kaas, beenham of leverworst. Ook is mosterdkers een echte smaakmaker in een aardappelpuree en natuurlijk hoort ze thuis in een mosterdsoep. Mosterdkers is rijk aan calcium, ijzer en de vitamines A, B1, B2 en C.
Vul een leeg boterbakje met natte watten en strooi hier de zaden op. De watten goed vochtig houden en je kunt genieten van je eigen gekweekte kiemgroenten. Na 5 dagen kan je de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.
Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.
Productkenmerken
Zaadkenmerken | |
Zaden per gram | 150 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.