Openingsfeest!

Na drie jaar op het Noard 153 te zijn gevestigd met de winkel Natuurvol Wonen is het tijd voor een nieuwe stap. Arjan en Petra Jenema hebben de afgelopen jaren hun draai gevonden in Workum en zij willen hier niet meer weg. Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen is sinds vijf jaar in Workum gevestigd en is een goedlopend bedrijf met 5 hoveniers in dienst en steeds meer klanten uit Workum en omgeving. Ook de winkel en de webshop lopen goed en ze merken dat steeds meer mensen duurzaamheid belangrijk vinden. Het enige wat nog ontbrak, was een betere winkellocatie, meer in het centrum en die is nu ook gevonden!

Per 19 januari 2019 zal de winkel gevestigd zijn, midden in het centrum, op de Merk 25. Het kantoor en de loods van Natuurvol Tuinen zal blijven op het Noard 153. Het lege winkelpand zal ter zijne tijd omgebouwd worden tot woning.

Deze nieuwe locatie, zal ook een nieuwe naam betekenen. Natuurvol Wonen was eigenlijk al een tijdje niet meer een goede omschrijving voor de winkel en webshop. Het assortiment is in de jaren veel breder geworden en is daardoor niet meer alleen op wonen gericht maar op alles wat te maken heeft met een duurzaam leven. In het nieuwe pand zal de naam daarom veranderd worden naar Natuurvol. Een naam die precies omschrijft wat je kunt verwachten, een duurzaam assortiment.

Zaterdag 19 januari 2019 is het openingsfeest! Wees welkom tussen 10:00 en 17:00.

Tijdens deze dag zal Natuurvol samenwerken met de wijnwinkel El Gusto, de natuurwinkel Gezond Gemak en het restaurant It Pottebakkershûs om de inwendige mens niet te vergeten.

Tot zaterdag!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
De waardering van www.natuurvol.nl/wonen bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 96 reviews.