Vakbekwaam hovenier gezocht!

Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen zoekt een enthousiaste collega die zijn of haar diploma tot hovenier behaald heeft en het liefst enkele jaren werkervaring als hovenier. De werkervaring is een pre, een diploma als hovenier op zak een must. Ben jij een vakbekwaam persoon die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Werken bij Natuurvol Tuinen betekent werken in een jong, enthousiast, groeiend hoveniersbedrijf. Duurzaamheid, kwaliteit en de wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij bieden zowel tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging met alle facetten die daar bij horen. Ons werkgebied is breed en bevindt zich voornamelijk in Friesland en Flevoland. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt.

ALLROUND HOVENIER

Functieomschrijving
Wij zoeken voor ons hoveniersbedrijf in Workum een collega die kundig, klantgericht en flexibel is.

Dit ga je doen:
Als hovenier wordt je bij ons vooral ingezet voor de tuinaanleg waarbij de tuinonderhoud en boomverzorging af en toe aan bod zullen komen. Samen met je collega-hoveniers ben je verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van de tuinaanlegwerkzaamheden. Jullie zorgen er als team voor dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

Je werkomgeving:
Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Workum en bestaat nu uit 6 medewerkers. Samen met de winkel en webshop Natuurvol vormen wij samen Natuurvol Tuinen en Wonen. Het hoveniersbedrijf heeft een werkplaats en een kantine. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Jouw profiel
Ben jij? Een enthousiast en energiek persoon met een hoveniersopleiding en een passie voor het aanleggen van mooie, duurzame tuinen. Beschik jij over vakbekwame kennis en heb je de drive om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

– een aanstelling met uitzicht op een vast contract

– werken in een gezellig team

– salaris conform CAO

– een 37-urige werkweek (aantal uren evt. in overleg)

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 15 maart 2021 naar Arjan Jenema te sturen. Adres: Noard 153, 8711 AE Workum of mail naar info@natuurvoltuinen.nl. Wil je meer informatie dan kun je Arjan bereiken op 06-37329475.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *