Vacature Voorman Hovenier Tuinaanleg

Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen zoekt een Voorman Hovenier Tuinaanleg die minimaal zijn of haar Mbo-niveau 3 tot hovenier behaald heeft, meerdere jaren werkervaring als hovenier heeft in de tuinaanleg en de ambitie heeft om als Voorman Hovenier aan de slag te gaan. Ben jij een vakbekwaam persoon die leiding kan nemen in een tuinaanlegproject en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Werken bij Natuurvol Tuinen betekent werken in een jong, enthousiast, groeiend hoveniersbedrijf. Duurzaamheid, kwaliteit en de wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij bieden zowel tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging met alle facetten die daar bij horen. Ons werkgebied is breed en bevindt zich vooral in Friesland en Flevoland. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt.

VOORMAN HOVENIER TUINAANLEG

Functieomschrijving
Wij zoeken voor ons hoveniersbedrijf in Workum een Voorman Hovenier Tuinaanleg die kundig, klantgericht en flexibel is en organisatietalent heeft om een tuinaanlegproject samen met het team op een hoog kwaliteitsniveau uit te voeren.

Dit ga je doen:
Als Voorman Hovenier Tuinaanleg ben je verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van alle facetten van de tuinaanlegprojecten. Dit betekent dat je meedenkt over de planning, de producten, de uitvoering en de kwaliteit van het project. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij moet doen en als team zorgen jullie ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

Je werkomgeving:
Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Workum en heeft op dit moment 7 medewerkers in dienst en daarnaast een samenwerking met een aantal vaste Zzp’ers. Samen met de winkel en webshop Natuurvol vormen wij Natuurvol Tuinen en Wonen. Het hoveniersbedrijf heeft een werkplaats en een kantine. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Jouw profiel
Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een hoveniersopleiding Mbo-niveau 3 of hoger en heb jij een passie voor het aanleggen van mooie, duurzame tuinen? Beschik jij over vakbekwame kennis, organisatietalent en heb je de drive om onze klanten en je collega’s zo optimaal mogelijk te helpen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

– een aanstelling met uitzicht op een vast contract

– werken in een gezellig team

– mogelijkheid tot opleiding met betrekking tot Voorman Hovenier

– salaris conform CAO Voorman Hovenier

– een 37-urige werkweek (aantal uren evt. in overleg)

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 20 april 2021 naar Arjan Jenema te sturen. Adres: Noard 153, 8711 AE Workum of mail naar info@natuurvoltuinen.nl. Wil je meer informatie dan kun je Arjan bereiken op 06-37329475.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *