VACATURE HOVENIERS

Werken bij Natuurvol Tuinen betekent werken in een jong, enthousiast en groeiend hoveniersbedrijf. Duurzaamheid, kwaliteit en de wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij bieden zowel tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging met alle facetten die daar bij horen. Ons werkgebied is breed en bevindt zich voornamelijk in Friesland en Flevoland.

 

ALLROUND HOVENIERS

 

Functieomschrijving
Natuurvol Tuinen zoekt twee enthousiaste collega’s die enkele jaren werkervaring hebben als hovenier. Ben jij een vakbekwaam persoon die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, dan hebben wij bij Natuurvol Tuinen een leuke baan voor jou! Wij zoeken voor ons hoveniersbedrijf in Workum collega’s die kundig, klantgericht en flexibel zijn.

Dit ga je doen:
Als hovenier wordt je bij ons ingezet voor tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Samen met je collega-hoveniers ben je verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van de tuinwerkzaamheden. Jullie zorgen er als team voor dat de klant tevreden is met het eindresultaat.

Je werkomgeving:
Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Workum bij de woonwinkel Natuurvol Wonen en bestaat uit 4 medewerkers. We hebben een werkplaats en kantine waar we dagelijks opstarten. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Jouw profiel
Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een hoveniersopleiding? Beschik jij over vakbekwame kennis en heb je de passie om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een gezellig team
  • salaris conform CAO
  • een 40-urige werkweek

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 1 juli 2017 naar Arjan Jenema te sturen. Adres: Noard 153, 8711 AE Workum of mail naar info@natuurvoltuinen.nl

Wil je meer informatie dan kun je Arjan Jenema bereiken op 06-37329475. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.natuurvol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *