Tuinonderhoud

Natuurvol Tuinen doet zowel particulier als zakelijk tuinonderhoud (o.a. bedrijfspanden en recreatieparken). Het tuinonderhoud kan bestaan uit:

  • schoonhouden van bestrating
  • het snoeien van bomen, heesters en struiken
  • onderhoud aan sportvelden (o.a. tennisbanen)
  • onderhoudswerkzaamheden aan houtconstructies (o.a. tuinhuis beitsen)
  • het onderhouden van het gazon (o.a. maaien, verticuteren, bemesten, kanten steken)
  • onkruidbeheersing (o.a. uit de borders, het gazon, tussen de verharding)

Voor de bemesting gebruiken wij de ecologische en 100% natuurlijke producten van ECOstyle en de organische meststoffen van Osmo.

De frequentie van het tuinonderhoud wordt bepaald in overleg met u, van een voorjaars-, vakantie- en/of najaarsbeurt tot wekelijks onderhoud. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden:

– Onderhoud op contractbasis

Hierbij stellen wij in overleg met u een contract op waarbij we vastleggen welk onderhoud er moet gebeuren, in welke frequentie en op basis van een vaste prijs.

– Onderhoud op afroep

Het onderhoud zal plaats vinden als u contact met ons opneemt. Samen zullen we bespreken welke werkzaamheden gedaan moeten worden. De werkzaamheden zullen per keer verrekend worden op basis van de gewerkte uren.

– Onderhoud op afspraak

Samen met u wordt er afgesproken hoe vaak wij langs komen. De werkzaamheden zullen per afspraak besproken worden en per keer verrekend worden op basis van de gewerkte uren.

Graag maken wij met u een afspraak om te bespreken wat voor u de beste oplossing is. Dit doen wij geheel vrijblijvend.