Duurzame werkkleding

Met trots willen wij u onze nieuwe werkkleding presenteren. We hebben gekozen voor gerecyclede kleding van Blâkläder dat speciaal ontworpen is voor hoveniers. Onze keuze is op gerecyclede kleding gevallen omdat wij het belangrijk vinden dat stoffen hergebruikt worden zodat er een duurzame productie ontstaat.

Blâckläder is het merk van onze kleding en zij staan er om bekend dat bescherming van het milieu bij hen een topprioriteit is. Zij vinden dat voorzichtigheid bij het produceren van kleding van groot belang is. Blâkläder keurt daarom niet enkel de naden van hun kleding, maar ook de kwaliteit rond het vervaardigen ervan. Zij doen dit om er zeker van te zijn dat de productie van hun kleding op een eerlijke wijze gebeurt. Voor mensenrechten en het milieu bestaan er immers geen grenzen. Zo wordt hun kleding gekeurd op dat ze geen verboden chemicaliën bevatten en er wordt nauw gelet op de veiligheid van de arbeidsomstandigheden.

Natuurlijk dragen wij onze nieuwe werkkleding met het herkenbare logo van Natuurvol Tuinen. U kunt hierdoor alle medewerkers van Natuurvol Tuinen meteen herkennen aan hun kleding.