Natuurvol Tuinen – De duurzame hovenier van Friesland

Natuurvol Tuinen is een allround hoveniersbedrijf met een duurzame insteek. Dit betekent dat alle tuinwerkzaamheden door onze hoveniers met een achterliggende duurzame gedachte gedaan worden. De natuur vinden wij een belangrijk onderdeel van de tuin. Zo belangrijk dat de natuur een centrale plek heeft in het bedrijf. In de tuin zal daarom zoveel mogelijk hergebruikt worden en worden er waar mogelijk duurzame producten gebruikt. Denk hierbij aan biologische en milieuvriendelijke materialen. Op die manier weet u dat niet alleen wij maar ook onze producenten respectvol omgaan met de natuur.

Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen focust zich op tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging bij zowel particulier als bedrijf. Bij het aanleggen van een tuin kan het gaan om aanleg of renovatie van een tuin, dakterras of balkon. Het tuinonderhoud bestaat uit het onderhouden van de tuin zoals het schoonhouden, snoeien, onkruid bestrijden en andere tuinonderhoudswerkzaamheden om optimaal van de tuin te kunnen genieten. Onder boomverzorging wordt het snoeien, verplanten en verwijderen van bomen bedoeld. Natuurvol Tuinen heeft zich gespecialiseerd en gediplomeerd in het boom verzorgen op hoogte. Het verzorgen of verwijderen van de boom wordt gedaan door middel van klimtechnieken. Het inzetten van klimtechnieken is nodig om de kosten van een hoogwerker te besparen en wanneer een boom niet bereikbaar is voor een hoogwerker.

Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen is gevestigd in de sfeervolle Friese elfstedenstad Workum. Ons werkgebied is breed. Wij zijn werkzaam in o.a. de provincies Friesland, Flevoland, Groningen en Noord-Holland. Bent u benieuwd of wij ook u kunnen bedienen, neem dan contact met ons op.