Natuurvol Tuinen – De duurzame hovenier van Friesland

Natuurvol Tuinen is een allround hoveniersbedrijf met een duurzame insteek. Dit betekent dat de werkzaamheden in de tuin met een achterliggende duurzame gedachte gedaan worden. De natuur vinden wij een belangrijk onderdeel van de tuin. Zo belangrijk dat we de natuur een centrale plek geven in ons bedrijf. In de tuin zullen we daarom zoveel mogelijk hergebruiken en gebruiken wij waar mogelijk duurzame producten. Denk hierbij aan biologische en milieuvriendelijke materialen. Op die manier weten we dat niet alleen wij maar ook onze producenten respectvol omgaan met de natuur.

Ons hoveniersbedrijf focust zich op tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging bij zowel particulier als bedrijf. Bij het aanleggen van een tuin kan het gaan om aanleg of renovatie van een tuin, dakterras of balkon. Het tuinonderhoud bestaat uit het onderhouden van de tuin zoals het schoonhouden, snoeien, onkruid bestrijden en andere tuinonderhoudswerkzaamheden om optimaal van de tuin te kunnen genieten. Onder boomverzorging wordt het snoeien, verplanten en verwijderen van bomen bedoeld. Wij van Natuurvol Tuinen hebben ons gespecialiseerd en gediplomeerd in het boom verzorgen op hoogte. Wij verzorgen of verwijderen de boom door middel van klimtechnieken. Het inzetten van klimtechnieken is nodig om de kosten van een hoogwerker te besparen en wanneer een boom niet bereikbaar is voor een hoogwerker.

Natuurvol Tuinen is de grote broer van de woonwinkel Natuurvol Wonen. Gezamenlijk hebben we dezelfde missie: Een leven vol natuur!
Natuurvol Tuinen brengt dit tot stand in de tuin en Natuurvol Wonen doet dit in om het huis.

Het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen is gevestigd in het sfeervolle Friese Workum. Ons werkgebied is breed. Wij zijn werkzaam in o.a. de provincies Friesland, Flevoland en Noord-Holland. Bent u benieuwd of wij ook u kunnen bedienen, neem dan contact met ons op.